Separador
presentació

LA CULTURA OMPLE ESPAISL’Associació Cultural Camp de les Lloses (acuCALL) neix amb l’objectiu de potenciar el coneixement, la recerca i la divulgació del jaciment i del Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses, així com totes les activitats que s'hi desenvolupen. Una altra de les missions de l'associació serà la proposta i activació d'iniciatives culturals generals i de promoció turística.

També pretenem que l’acuCALL participi i recolzi altres activitats culturals i socials vinculades al poble de Tona, d’Osona, o d’abast nacional i internacional, pròpies o d’altres associacions, organismes públics o empreses. Aquestes iniciatives han de repercutir de forma positiva al Camp de les Lloses o al poble de Tona.

Així, l’associació té com a finalitat primera, la protecció del patrimoni cultural del municipi de Tona, especialment el que integra el Parc Arqueològic del Camp de les Lloses. Però també espera ser un espai de trobada i debat científic de totes aquelles persones interessades en el patrimoni històric i arqueològic de forma general. I és per aquest motiu que us animem a participar en aquest viatge que ara comença.

Com és evident es tracta d’una associació sense ànim de lucre i els seus membres aporten anualment una quota que ha de servir per a desenvolupar les seves activitats.
Cat
·
Eng
·
Esp
El Camp de Les Lloses
Carrer Pau Casals, 2 · 93 812 52 34 · info@acucall.net · 08551 Tona
Avís legal · Política de Cookies · Política de privacitat xarxes socials
Xarxes Socials Facebook Twitter
Logo Logo Logo Logo